Stäng

Det ska kännas tryggt att anlita oss.

Kund?

Kandidat?

Kundjour

Är ditt företag i behov av en interimskonsult? Vi finns tillgängliga 24/7, 365 dagar per år.

Journummer: +46 (0)8-556 460 99

Email: konsulter@interimsearch.com

Intresserad av uppdrag?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller skicka oss en spontanansökan/uppdatera din tillgänglighet.

Ring oss på telefon: +46 (0)8-556 460 00

Prenumerera på nyhetsbrevet

Spontanansökan

För löpande nyheter, följ oss på LinkedIn

Interim Search Göteborg växer – ska rekrytera nästa kollega

Interim Search Göteborg växer – ska rekrytera nästa kollega

tillväxt | 2020-06-26

Det har varit en intensiv och positiv etablering i Göteborg för Interim Search, som öppnade upp kontoret i Västra Götaland under augusti 2019.

AnnaCarin Stolpe, Partner och Sara Sollerman, Manager har byggt upp regionkontoret tillsammans och söker nu nästa kollega som vill arbeta med kvalificerad interimsrekrytering till Göteborgs företag.

AnnaCarin Stolpe, Partner har arbetat på Interim Search sedan 2016 och varit med på resan då bolaget gått från 44 till 160 MSEK i omsättning och från sex till 18 medarbetare. AnnaCarin har sedan start arbetat med ett utbrett nätverk i både södra Sverige och västra Götaland och har gjort flera tillsättningar av interimskonsulter utanför Stockholm, där Interim Search huvudkontor är placerat.

I augusti 2019 expanderade Interim Search geografiskt och öppnade kontor i centrala Göteborg. AnnaCarin rekryterade Sara Sollerman, med gedigen försäljnings- och rekryteringsbakgrund, för att bygga upp verksamheten och etablera Interim Search i region Väst.

Etableringen har mottagits positivt och region Väst har tillsatt interimskonsulter inom ekonomi, supply chain, HR, IT och general management till flera mindre och större aktörer inom Göteborgs näringsliv. Kontoret i Göteborg består idag av AnnaCarin, Sara och kollegan Louise Bennetoft som ansvarar för research. Till hösten söker man nästa kollega att fortsätta driva etableringen i ännu högre takt.


AnnaCarin, vad utmärker den första tiden i Göteborg?
Stor nyfikenhet kring interim management från kunder, och ett varmt välkomnande från konsulter. 

Interim Management är ett växande koncept på Göteborgsmarknaden, men kan verka komplicerat. Hur förklarar du enkelt vad Interim Search hjälper till med?
Enkelt förklarat fungerar vi som en hyrbilsfirma – tänk dig att din bil går sönder och du ska åka iväg till fjällen, då kontaktar du en firma och får en bil som har de krav du önskar. Vi erbjuder naturligtvis mer komplexa lösningar och med hög servicegrad. Våra kunder hör av sig till oss när de behöver hjälp vid arbetstoppar, att provtrycka ett affärsområde, när de har en nyckelresurs som slutar eller av andra skäl behöver ersätta en ledningsgruppsposition snabbt. Snabbt är nyckelordet här – efter vi fått behovet och kravspecifikationen från kunden kan vi presentera rätt tillgänglig interimskonsult inom 48 timmar. Mycket tack vare ett väl uppbyggt, sorterat och uppdaterat kandidatnätverk.

Ser du något ökat behov på Göteborgs interimsmarknad? Vad har kunderna efterfrågat för kompetenser?
Ja, det är därför vi växer! Kunderna gillar framförallt snabbheten, att de kommer till oss med ett problem som vi har verktyg att lösa så att de har personen på plats inom bara ett par dagar. Kompetenser som efterfrågas mycket just nu är försäljningschef, vd, CFO och logistikchef. Även specialister inom ERP-system, lön och koncernredovisning.  

Kan du berätta om en tillsättning ni gjort i Göteborg som du minns särskilt väl?
Det första uppdraget då vi startade kontoret är såklart speciellt för oss, och nu har Sara precis gjort sin andra tillsättning hos samma kund. Vi har gjort två spännande roller till ett internationellt bolag med huvudkontor i Göteborg – en ERP-specialist och Head of Controlling. Här var kravet att få Göteborgsbaserade interimskonsulter som båda hade spetskompetens av ERP-implementation. Det är alltid roligt att arbeta med nischade kravprofiler och hitta rätt kandidat som man vet kan göra jobbet – även när uppgiften är komplex.

Nu vill ni växa med en ny kollega – vem är den ideala personen att vara med på tillväxtresan?
Vår nya kollega ska, precis som vi, brinna för att lösa våra kunders problem och leverera den bästa lösningen. Självklart är det meriterande med rekryteringserfarenhet. Någon som är lösningsorienterad och gillar utmaningar är rätt person för oss!

Och vad erbjuder ni den nya kollegan?
Vi erbjuder en fortsatt spännande resa med utbyggnad och vidare expansion av region Syd/Väst. Vår nya kollega får tillhöra ett framgångsrikt bolag som tar sig an marknaden på ett framåtlutat sätt. Jobbet i sig är utvecklande på ett personligt plan, med individuella mål och möjligheten att bygga och vårda relationer med kvalificerade motparter. 

 

För mer information om vårt Göteborgskontor, eller för att höra mer om möjligheten att bli vår nya kollega, kontakta någon av våra medarbetare.

 

Fler nyheter

2381 nya interimskonsulter

Vi har tidigare skrivit om hur hösten är en period då många uppdragsgivare anlitar interimskons...

”Interimskonsulter är höstens energiinjektion”

Hösten innebär ofta förändringar i våra organisationer – vare sig det handlar om frön til...

Beteendekonsulten har skapat trygga team

I april förra året intervjuade vi beteendekonsulten Madeleine Geholm. Hon var uthyrd via Interi...

Porträtt: Jessica Frösell

Jessica Frösell är Manager på Interim Search. Hon är också en flitig golfspelare (efter 20 års ...

Porträtt: Nathalie Löfvenmark

Nathalie Löfvenmark är Manager på Interim Search. Hon är även en fikafantast som fått i uppgift...

Porträtt: Johan Linder

Johan Linder är Director på Interim Search. Han är även en träningsentusiast som har funnit sit...

Porträtt: Maja Johansson

Maja Johansson är Manager på Interim Search. Hon är även tidigare proffsdansare som inspireras ...

Porträtt: Frida Hurtig Skjutare

Frida Hurtig Skjutare är Manager på Interim Search. Hon är även en van löpare som gjort medvetn...

Interim Search investerar i Årets Mångfaldsföretag 2022

Just Arrived är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades 2016. Idén till bolaget k...

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Interim Search

Interim Search is a Swedish recruitment agency with one goal: to solve your temporary resource needs. We believe in specialization and therefore are focused on short to medium term needs of managers and specialists within Finance & Accounting, Human Resources and General Management.

We bring together a strong local presence with a highly developed network of Associated Consultants. This approach provides us with a comprehensive, up to date and unique network of Interim Managers and a quality assured recruitment process.

Our guiding principle for achieving mutual and long-term success is simple: Only when we have helped our clients achieve their goals, have we achieved ours. 
Please contact us for a confidential discussion.

Contact us: +46 (0)8-556 460 00
info@interimsearch.com