Interim Search växer: välkommen Nathalie Löfvenmark!

Interim Search växer: välkommen Nathalie Löfvenmark!

pressrelease | 2022-09-15

Interim Search befinner sig i stark tillväxt och välkomnar nu en ny kollega som har sin bas i Gävle. Nathalie går in i rollen som Manager/Rekryteringskonsult och bidrar till det befintliga teamet med gedigen erfarenhet från rekryteringsbranschen. Nu senast i en kommersiell roll som Rekryteringskonsult där hon ansvarade för rekryteringar mot privat och offentlig verksamhet, med inriktning på chefs- och specialistroller.

Varmt välkommen till oss, Nathalie! Berätta, varför blev det Interim Search?
Tack, det känns otroligt roligt att äntligen vara på plats! Jag har följt Interim Search under en tid och verkligen imponerats av den snabba tillväxtresan. Mina tidigare kollegor, Michael Schilling och Christian Richtnér, har arbetat på Interim Search under några år och genom dem har jag fått en tydligare inblick i bolaget som bara förstärkt min bild av ett professionellt bolag med framåtanda, där rollen som rekryteringskonsult innebär att du får arbeta med ett hantverk som känns otroligt spännande och givande Jag lockas även av att få arbeta med specialiserade roller, geografiskt brett över hela Sverige och med kunder som befinner sig i olika affärskritiska situationer.


Vad har du jobbat med innan du kom till oss?
Jag är utbildad personalvetare och påbörjade efter examen en tjänst som Konsultchef på ett globalt bemanningsföretag. Där började min resa inom rekryterings- och bemanningsbranschen, 2018 rekryterades jag till ett liknande bolag där jag fick möjlighet att arbeta mot en stor ramavtalskund och stötta dem med konsultrekrytering. Under min sista tid på bolaget var jag Rekryteringskonsult och arbetade med chefs- och specialistrekrytering.


Som du nämnde kommer du nu att arbeta brett med att tillsätta roller över hela Sverige, men du har din bas i Gävle. Vad har du fått för uppfattning av teamet på regionkontoret?
Jag är den sjätte medarbetaren som rekryteras till regionen på ganska kort tid, så först och främst väldigt kul med ett snabbväxande team! Mina nya kollegor är starka, professionella och framåtlutade. De har välkomnat mig på bästa möjliga vis och i nya, fina lokaler på Teknikparken i Gävle. Vi har en intressant dynamik med ganska olika bakgrunder och erfarenheter som kommer att komplettera varandra när det gäller att ge kunder och kandidater bästa möjliga service och leverans.


Ur ett större perspektiv, hur uppfattar du interimsmarknadens framfart inom just Gävleregionen?
Efterfrågan på interim management har vuxit snabbt nationellt under lång tid. Tidigare har trenden varit att det främst används i Sveriges största städer, men vi tillsätter mycket uppdrag även i Gävle så det märks att det finns ett tydligt intresse här, likväl som i andra medelstora städer. Jag möter många kandidater som väljer interimsrollen framför en anställning för att utvecklas och bredda sin kompetens ännu snabbare. Det finns väldigt mycket ny och erfaren kompetens på interimsmarknaden som kan hjälpa Sveriges företag mycket. 

Fler nyheter

Interim Management, mer än bara ekonomi: interim Head of Innovation

Det finns en uppfattning om att Interim Management bara löser roller inom ekonomiområdet. Under...

Interim Management, mer än bara ekonomi: interim Projektchef

Det finns en uppfattning om att Interim Management bara löser roller inom ekonomiområdet. Under...

Uppdrag: förvaltning

Många interimskonsulter börjar arbeta uppdragsbaserat för att komma åt nerven – de stora föränd...

Interim Search förstärker ytterligare, välkommen David Sjöborg

Den senaste rekryteringen på Interim Search heter David Sjöborg. Han går in i rollen som Direct...

Interim Search rekryterar rutinerad interimskonsult

Sven Öquist går in i rollen som Director på Interim Search. Det är inte första gången Sven och ...

Wictor Bonde and Stefan Granqvist are titled Founders of the Year

Wictor Bonde and Stefan Granqvist, founders of Interim Search, received the Growth Rings in Gol...

2381 nya interimskonsulter

Vi har tidigare skrivit om hur hösten är en period då många uppdragsgivare anlitar interimskons...

”Interimskonsulter är höstens energiinjektion”

Hösten innebär ofta förändringar i våra organisationer – vare sig det handlar om frön til...

Beteendekonsulten har skapat trygga team

I april förra året intervjuade vi beteendekonsulten Madeleine Geholm. Hon var uthyrd via Interi...

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Interim Search

Interim Search is a Swedish recruitment agency with one goal: to solve your temporary resource needs. We believe in specialization and therefore are focused on short to medium term needs of managers and specialists within Finance & Accounting, Human Resources and General Management.

We bring together a strong local presence with a highly developed network of Associated Consultants. This approach provides us with a comprehensive, up to date and unique network of Interim Managers and a quality assured recruitment process.

Our guiding principle for achieving mutual and long-term success is simple: Only when we have helped our clients achieve their goals, have we achieved ours. 
Please contact us for a confidential discussion.

Contact us: +46 (0)8-556 460 00
info@interimsearch.com