Jonas Carlén blir Försäljningsdirektör för &Company

Jonas Carlén blir Försäljningsdirektör för &Company

systerbolag | 2022-02-10

Under 2020 bolagiserades affärsområdet &Company. Grundarna till Interim Search, Stefan Granqvist och Wictor Bonde, har etablerat affärsområdet som är fördelat på två ben – dels är det en faktureringspartner som erbjuder administrativt stöd för egenanställda konsulter, men &Company fungerar också som partner till företag som behöver hjälp med sin konsulthantering.

I början av 2022 fick bolaget en ny Försäljningsdirektör i Jonas Carlén, som kommer från en rad kommersiella roller. Senast från Ework Group.

Jonas och &Company har ett ganska gediget transformationsarbete framför sig. Det huvudsakliga målet är att växa bolaget och påbörja en mer aktiv bearbetning av marknaden. Tidigare har man i huvudsak förlitat sig på befintliga kundrelationer och att utveckla redan etablerade kundkonton, särskilt vad gäller företagets B2B-segment. Rekryteringen av Jonas Carlén blir således ett betydande steg i att ta fler marknadsandelar, och etablera kundrelationer med bolag i behov att överlåta konsulthantering till en kvalificerad samarbetspartner.

 

Beskriv vad &Company hjälper till med? 

I stora drag kan man säga att vi står på två ben – vi fungerar dels som faktureringspartner och administrativt stöd för egenanställda, men erbjuder också smidig konsulthantering till företagskunder. Med det senare hjälper vi till att effektivisera och förenkla det administrativa arbete som kan följa när man tar in konsulter i sitt bolag. 


Vilka är era idealkunder? 

Det är väldigt varierande! Vår företagstjänst som erbjuder konsulthantering uppskattas av både små bolag och stora globala koncerner. De värderar hur vi förenklar arbetet och den tidsbesparing som de får. Det kan vara att man till exempel samlar flera konsulters löneutbetalning, timrapportering och avtal hos &Company som administrerar allt. 

Gällande det andra benet – egenföretagarna – handlar det om konsulter som enkelt vill kunna fakturera sin kund som de är på uppdrag hos, utan att behöva lägga tid på allt administrativt arbete som kommer med att driva bolag (läs om vår egenanställda konsult Agneta här). 


Hur ser du att du kan utveckla bolaget?

Jag är en ny byggsten i teamet som med hundraprocentigt fokus kommer att driva försäljningen framåt och förädla den fina grund vi står på idag. Kopplingen till Interim Search är en unik fördel som jag även framöver kommer att nyttja på bästa sätt, inte minst finns det naturliga synergier mellan de kunder som anlitar Interim Search som interimsleverantör och &Companys konsulthantering och administrationsservice mot företag.


Vad ser du fram emot mest just nu?

Jag vill ta &Company på en fin tillväxtresa där jag tror att vår främsta framgångsfaktor är den tidsbesparing som kunderna får genom vårt enkla, smidiga sätt att ta över deras konsulthantering och administration. 

Fler nyheter

Interim Management, mer än bara ekonomi: interim Head of Innovation

Det finns en uppfattning om att Interim Management bara löser roller inom ekonomiområdet. Under...

Interim Management, mer än bara ekonomi: interim Projektchef

Det finns en uppfattning om att Interim Management bara löser roller inom ekonomiområdet. Under...

Uppdrag: förvaltning

Många interimskonsulter börjar arbeta uppdragsbaserat för att komma åt nerven – de stora föränd...

Interim Search förstärker ytterligare, välkommen David Sjöborg

Den senaste rekryteringen på Interim Search heter David Sjöborg. Han går in i rollen som Direct...

Interim Search rekryterar rutinerad interimskonsult

Sven Öquist går in i rollen som Director på Interim Search. Det är inte första gången Sven och ...

Wictor Bonde and Stefan Granqvist are titled Founders of the Year

Wictor Bonde and Stefan Granqvist, founders of Interim Search, received the Growth Rings in Gol...

2381 nya interimskonsulter

Vi har tidigare skrivit om hur hösten är en period då många uppdragsgivare anlitar interimskons...

”Interimskonsulter är höstens energiinjektion”

Hösten innebär ofta förändringar i våra organisationer – vare sig det handlar om frön til...

Beteendekonsulten har skapat trygga team

I april förra året intervjuade vi beteendekonsulten Madeleine Geholm. Hon var uthyrd via Interi...

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Interim Search

Interim Search is a Swedish recruitment agency with one goal: to solve your temporary resource needs. We believe in specialization and therefore are focused on short to medium term needs of managers and specialists within Finance & Accounting, Human Resources and General Management.

We bring together a strong local presence with a highly developed network of Associated Consultants. This approach provides us with a comprehensive, up to date and unique network of Interim Managers and a quality assured recruitment process.

Our guiding principle for achieving mutual and long-term success is simple: Only when we have helped our clients achieve their goals, have we achieved ours. 
Please contact us for a confidential discussion.

Contact us: +46 (0)8-556 460 00
info@interimsearch.com