Interim CFO

Interim CFO

Eva är en av våra mest rutinerade CFO:er med mångårig bakgrund i börsnoterade storbolag. För ett par år sedan bestämde hon sig för att vidareutveckla sig i karriären och har varit en flitigt anlitad interimskonsult sedan dess. Nyligen var hon uthyrd av Interim Search i ett uppdrag hos ett IT-bolag som förlängdes och varade i över ett år. Hon satt med i ledningsgruppen där hon hade stort inflytande och bidrog med sin affärsdrivna analys. Hon ansvarade även för finansiering, budget, prognos och rapportering. När uppdraget var slutfört hade hon finansiellt förberett organisationen för ytterligare tillväxt; bland annat genom att automatisera processer inom ekonomifunktionen och analysera och exekvera långt gångna M&A-processer som var en betydande del av bolagets fortsatta expansionsresa.

Eva har gedigen erfarenhet från ledningsgruppsarbete i börsmiljö. Hon är affärsorienterad med en stark kommersiell förståelse.

Interimskonsult: 4.292

Primära sektorer: IT, tjänsteföretag, försäkring, tech, financial services, fastighet, läkemedel, reklam, flygbolag, apotek

Utbildningsnivå: civilekonomexamen

Geografisk täckning: hela världen

Ersättning: 1.600 SEK/h

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.