Interim CFO

Interim CFO

Jennie är en van interimskonsult som varit uthyrd av oss på Interim Search i två olika uppdrag. Hon startade karriären i redovisningsroller och blev sedermera nordisk ekonomichef i ett amerikanskt bolag. Därefter har karriären bestått av CFO-roller som på senare år övergått i konsultform. Hon har särskild erfarenhet från att tillfälligt gå in i börsbolag och har drivit flera förbättringsprojekt inom ekonomi. Bland annat var hon interim CFO på en noterad tjänstekoncern där hon medverkade vid företagsförvärv och omstruktureringar. Därtill har hon erfarenhet av att bygga upp shared service center, hjälpa till med kapitalanskaffningar och integrera dotterbolag. Nyligen gick hon av ett interimsuppdrag på sex månader i ett miljardbolag, där var Jennie en naturlig del av ledningsgruppen och ett viktigt affärsstöd till bolagets vd.

Jennie är en van interimskonsult med goda vitsord och en kommersiell personlighet. Hon har särskild erfarenhet från medelstora och stora bolag i börsnoterad miljö.


Interimskonsult:
2481

Primära sektorer: fastighet, energi, IT, transport, tech, fmcg, läkemedel, industri, utbildning, försäkring, retail, entreprenad

Utbildningsnivå: magisterexamen

Geografisk täckning: hela Sverige

Ersättning: 1.390 SEK/h

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.