Interim HR-direktör

Interim HR-direktör

Med en 20-årig konsultkarriär i ryggen hör Björn till en av våra mest erfarna HR-konsulter. Han har gedigen bakgrund i större multinationella bolag och har alternerat mellan renodlade förändringsuppdrag och förvaltande linjeroller som HR-chef eller HR-direktör. Björn har genomdrivit change management bland annat genom att implementera performance management-system i ett amerikanskt teknikföretag. Han har även deltagit i en fullskalig uppbyggnad av en HR-funktion i ett globalt retailbolag och hanterat en total omorganisation som resultat av ett förvärv inom livsmedelssektorn. Björn är nu ledig för nya utmaningar efter att ha klivit av ett åttamånadersuppdrag där han var han ytterst ansvarig för att implementera nytt ledarskapsprogram och sköta fackförhandlingar till följd av en omorganisation.

Det företag som söker en senior HR-resurs som är van att leverera med kort startsträcka gör rätt i anlita Björn. Hans branscherfarenhet sträcker sig från media och teknik till fmcg och läkemedel.


Interimskonsult:
582

Primära sektorer: säkerhetslösningar, teknik, fmcg, tillverkning, telekom, media, vitvaror, retail, transport, läkemedel

Utbildningsnivå: kandidatexamen

Geografisk täckning: hela Sverige

Ersättning: 1.300 SEK/h

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.