Interim HR-direktör

Interim HR-direktör

​Theodor är en sportig interimkonsult som arbetat med globala HR-frågor sedan 2001. Hans internationella erfarenhet inkluderar Norden, Baltikum, Ryssland, Holland och Tyskland där han i egenskap av global HR-direktör haft landschefer och HR-chefer rapporterandes till honom. Det första chefsjobbet var på ett företag som tillverkar textilier och två år in på jobbet blev han befordrad till huvudkontoret med 15 direktrapporterande och ansvar för alla HR-frågor rörande de 1500 anställda. Han externrekryterades därefter till ett Private Equity-ägt metalltillverkningsbolag för att sedan bli överlockad till ett företag inom processindustrin där han till stor del arbetat de senaste 15 åren. Hans senaste anställning var på ett välkänt svenskt livsmedelsföretag med nordiskt ansvar över HR. Han avslutade självvalt anställningen vilken övergick till ett konsultuppdrag under ett år. Sedan dess har han två ytterligare interimuppdrag för ett telekomföretag och nu senast ett amerikanskt, tillverkande ingenjörsbolag i rollen som interim HR-direktör för nordöstra Europa.

Om ni är i behov av en interimkonsult med globalt perspektiv som kan hjälpa er att etablera en modern HR-funktion kan Theodor vara rätt person för jobbet. Han trivs extra bra då han får driva förhandlingar, arbeta med Talent Management, vara delaktig i omorganisationer och initiera och fullfölja projekt som har stor påverkan på organisationen.

 

Interimskonsult: 902

Sektor: byggnation, textilier, produktion, livsmedel, telekom

Utbildning: civilekonomexamen 1985

Geografisk täckning: Alingsås, Borlänge, Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskoga, Karlskrona, Karlstad, Kristianstad, Landskrona, Lidköping, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Motala, Mölndal, Norrköping, Nyköping, Piteå, Sandviken, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Södertälje, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Varberg, Västerås, Växjö, Ängelholm, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund

Ersättning: 1 350 sek/ h

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.