Interim HR Business Partner

Interim HR Business Partner

Julia började som interimskonsult för fyra år sedan. Sedan dess har hon genomfört uppdrag med fokus på ledarskap och organisationsutveckling. Som person är hon aktiv, energisk och kommunikativ – en medarbetare som skapar framåtanda i förändringsarbetet. Henne senaste uppdrag var på ett mindre försäkringsbolag under nio månader. Hon stöttade ledningen under pågående förändring och drev frågor rgällande värderingar, vision och övergripande verksamhetsmål. Även efter förändringsarbetet agerade hon stöd till VD för att långsiktigt utveckla organisationen. Vissa av Julias roller har varit mer förvaltande, till exempel när hon var uthyrd på ett industriföretag under en föräldraledighet. I uppdraget hjälpte Julia bolaget bedriva det kontinuerliga HR-arbetet och tog igen åsidosatta uppgifter och lösa trådar som fanns när hon anlitades.

Julia är en trygg erfaren resurs som är van att stötta organisationer i HR-frågor. Anlita henne om du behöver en senior HR-konsult.

Interimskonsult: 16.888

Primära sektorer: försäkringsbranschen, konsultverksamhet, företagstjänster, industri, IT, läkemedel, fmcg, finans, system

Utbildningsnivå: kandidatexamen

Geografisk täckning: hela världen

Ersättning: 1.290 SEK/h

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.