Interim HR-konsult

Interim HR-konsult

Camilla började karriären inom bemanning, för att senare gå in i bredare generalistroller inom HR. Som anställd verkade hon i tillverkningsbranschen, detaljhandeln och på konsultbolag. När hon tog steget att bli interimskonsult för tre år sedan hade hon mycket kunskap i bagaget och har sedan dess haft fem lyckade uppdrag, i vilka hon har utvecklat företagskultur, coachat chefer och stöttat förändringsresor. I det senaste uppdraget var hon interim HR Business Partner på ett svenskt modeföretag som vuxit kraftigt på kort tid. Hon implementerade fundamentala processer och drev ett större projekt för att integrera nytt HR-system. Hon fungerade även som stöd till ledningsgruppen, vilket gav en positiv effekt på resten av organisationen.

Camilla har arbetat med förändringsledning inom stort och smått. I nästa uppdrag vill hon hjälpa ett bolag få struktur och kontinuitet i HR-arbetet.

Interimskonsult: 8.206

Primära sektorer: tillverkning, infrastruktur, detaljhandel, konsult & bemanning, företagstjänster, försäkring, industri

Utbildningsnivå: kandidatexamen

Geografisk täckning: Stockholm, Malmö och Göteborg

Ersättning: 1.290 SEK/h

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.