Interim HR-chef 

Interim HR-chef 

Annelis bakgrund sticker ut ur mängden då hon är en av få HR-chefer som haft en tidigare karriär som Sälj- och Marknadschef. Hon har varit HR-chef i bolag som agerar på starkt konkurrensutsatta marknader där hon har varit drivande i att modernisera HR-funktionen till en affärsstödfunktion som driver bolaget framåt ur ett personalperspektiv. Hon är en bred interim HR-chef som gillar att både arbeta strategiskt och operationellt där prestigelöshet och tydlig kommunikation är viktiga ingredienser i hennes ledarskapsstil.

Anneli är en interimschef som kan hjälpa det företag som behöver en interimskonsult som tar ett helhetsgrepp över HR-funktionen, gärna i ett bolag med en ny affärsstrategi. Exempelvis kan hon bistå i samband med förvärv där företagets anställda behöver kompetensutvecklas för att kunna leverera på det nya strategiska initiativet.

 

Interimskonsult: 1693

Sektor: IT, elektronik, företagstjänster

Geografisk täckning: Alingsås, Borlänge, Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskoga, Karlskrona, Karlstad, Kristianstad, Landskrona, Lidköping, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Motala, Mölndal, Norrköping, Nyköping, Piteå, Sandviken, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Södertälje, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Varberg, Västerås, Växjö, Ängelholm, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund

Ersättning: 850 sek/ h

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.