Kund?

Kandidat?

Kundjour

Är ditt företag i behov av en interimskonsult? Vi finns tillgängliga 24/7, 365 dagar per år.

Journummer: 08-556 460 99

Email: [email protected]

Intresserad av uppdrag?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att prenumerera på nya uppdrag eller skicka oss en spontanansökan/uppdatera din tillgänglighet.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Spontanansökan och uppdatering av tillgänglighet

background image

Interim Ekonomichef

Interim Ekonomichef

​Det var på en stor revisionsbyrå som Catharina lade en gedigen grund för sin ekonomikompetens. Efter 20 år som auktoriserad revisor valde hon för fem år sedan att arbeta i egen regi och blev inom kort interim ekonomichef på ett anläggningsföretag med en omsättning på 500 MSEK. Med ansvar för personalen och de övergripande frågorna inom ekonomi och juridik så arbetade hon operativt med månads- och årsbokslut, koncernrapportering och budget. Därefter har hon anlitats som controller av en utbildningsorganisation, som koncernredovisningschef av ett börsnoterat energiföretag, som ekonomichef hos en fordonsleverantör, ekonomichef för ett tillverkande bolag med utlandsbaserat huvudkontor och som ekonomichef för en arkitekturfirma. Gemensamt för samtliga uppdrag är kombinationen av fullt ansvar för ekonomifunktionen, personalansvar för en handfull medarbetare och ett operativt förhållningssätt till redovisning och den löpande driften utan att tappa helikopterperspektivet.

Vi rekommenderar kunder som är i behov av en allsidig ekonomichef med över tjugo års erfarenhet av kvalificerad redovisning, arbetsledning och förbättringar av rutiner och processer att överväga Catharina som interimskonsult. Hon kan vara extra lämplig att anlita om organisationen genomgår en förändring med personalkritisk påverkan då hon med sitt seniora, lugna, men energifyllda och entusiasmerande sätt har en positiv inverkan på oroliga personalgrupper.

 

Interimkonsult: 2464

Sektorer: revision, arkitektur, tillverkning, energi, utbildning, grossistföretag, anläggning

Utbildningsnivå: civilekonomexamen Karlstad Högskola 1986

Geografisk täckning: Karlstad, Mälardalen

Ersättning: 1 050 SEK/h

Mer om denna interimskonsult
Fyll i din kontaktinformation så återkommer vi med mer info om denna konsult.
Se fler interimskonsulter
Telefon
Formulär
Journummer
Spontanansökan
Följ oss

Interim Search

Interim Search is a Swedish recruitment agency with one goal: to solve your temporary resource needs. We believe in specialization and therefore are focused on short to medium term needs of managers and specialists within Finance & Accounting, Human Resources and General Management.

We bring together a strong local presence with a highly developed network of Associated Consultants. This approach provides us with a comprehensive, up to date and unique network of Interim Managers and a quality assured recruitment process.

Our guiding principle for achieving mutual and long-term success is simple: Only when we have helped our clients achieve their goals, have we achieved ours. 
Please contact us for a confidential discussion.

Contact us: +46 (0)8-556 460 00
[email protected]