Interim Kundtjänstchef

Interim Kundtjänstchef

​Emil är en interimkonsult som haft förmånen att prova olika typer av kvalificerade tjänster, från kundservicedirektör, försäljningschef och produktionschef, till planerings- och logistikchef och VD. Vad som karakteriserar hans karriär är de senaste 15 årens kombination av eget försäljningsansvar, personalansvar och funktionellt ansvar. Som mest hade han 60 personer under sig. Som försäljningsdirektör dubblade han försäljningen till 400 MSEK och har som kundservicechef drivit igenom omfattande effektiviseringsprogram.

Det finns flera roller där Emil kan vara aktuell. En av de mest lämpliga är som kundtjänstchef i ett större företag som behöver någon som strukturerar om funktionen och leder en större grupp medarbetare, gärna inkluderande en dysfunktionell grupp. En annan tänkbar roll är som operativ chef eller vVD hos en kund som behöver genomdriva en effektivisering. Då han i första hand inte motiveras av pengar går arvodet att diskutera, beroende på uppdrag.

 

Interimskonsult: 2566

Sektor: processindustri, sanitetsprodukter

Utbildning: civilingenjörsexamen 1994

Geografisk täckning: Alingsås, Borlänge, Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskoga, Karlskrona, Karlstad, Kristianstad, Landskrona, Lidköping, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Motala, Mölndal, Norrköping, Nyköping, Piteå, Sandviken, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Södertälje, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Varberg, Västerås, Växjö, Ängelholm, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund

Ersättning: 1090 sek/ h

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.