Interim VD

Interim VD

Stefan har mångårig erfarenhet av att driva dotterbolag i svenska koncerner inom traditionell tillverkning med leverans mot i huvudsak tung industri. Den gemensamma nämnaren de senaste 20 åren har varit att driva fram förändring och lönsamhet i företag med omsättning på 100 till 400 msek och 50 till 200 anställda med rapportering till starka ägare med kommersiellt fokus. De senaste fyra åren har han varit chef för en teknikkoncern på en hårt konkurrensutsatt marknad. Under hans ledarskap har företagets lönsamhet förbättrats och man har genomdrivit större organisatoriska förändringar.

Vi rekommenderar att anlita Stefan som interim VD för att driva igenom förändringsarbeten i medelstora företag som stagnerat i sin konkurrenskraft och lönsamhet. Han är extra intressant för ett PE-ägt företag som nyligen investerat i ett teknikorienterat företag i behov av nytänk, handlingskraft och kommersiellt fokus.

 

Interimskonsult: 2848

Sektor: teknik, maskintillverkning, verkstad, industri

Utbildning: magisterexamen 1999

Geografisk täckning: Alingsås, Borlänge, Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskoga, Karlskrona, Karlstad, Kristianstad, Landskrona, Lidköping, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Motala, Mölndal, Norrköping, Nyköping, Piteå, Sandviken, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Södertälje, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Varberg, Västerås, Växjö, Ängelholm, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund

Ersättning: 12 000 sek/dag

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.