Interim Administrativ chef

Interim Administrativ chef

Peder har över 20 års erfarenhet från finanssektorn och har i huvudsak axlat rollen som administrativ chef och som medlem i ledningsgruppen. Hans första jobb efter högre studier var inom revision för att sen ta rollen som administrativ chef/ekonomichef för ett svenskt värdepappersbolag med 30 anställda och ansvar för myndighetsrapportering och ekonomisk rapportering till VD och styrelse. Han överrekryterades till en aktiemäklarfirma med ansvar för ekonomi, back- och middle office och administrativa supportfunktioner. Här var han även ansvarig för regelefterlevnad och för alla juridiska frågor för den nordiska verksamheten. Efter tolv lojala år bestämde han sig för att arbeta som interimschef och har de senaste åren haft två uppdrag: administrativt ansvarig i samband med ett förvärv genomfört av förra arbetsgivaren och interim controller på en av Sveriges största banker.

Ordning och reda, effektivitet, regelefterlevnad, granskning och kontroll, rapportering och validering är några av arbetsuppgifterna som man tryggt kan överlämna till Peder. Vi rekommenderar honom i rollen som administrativ chef alternativt operativt ansvarig för bolag som agerar i reglerade miljöer. Han åtar sig gärna uppdrag som innebär en plats i ledningsgruppen där han kan bidra med problemlösning och många nya idéer.

Interimskonsult: 969

Sektor: bank & finans

Utbildning: civilekonomexamen 1985

Geografisk täckning: Alingsås, Borlänge, Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskoga, Karlskrona, Karlstad, Kristianstad, Landskrona, Lidköping, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Motala, Mölndal, Norrköping, Nyköping, Piteå, Sandviken, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Södertälje, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Varberg, Västerås, Växjö, Ängelholm, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund

Ersättning: 1 290 SEK/h

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.