Interim Bolagsjurist

Interim Bolagsjurist

Naomi började arbeta som bolagsjurist direkt efter juridikexamen. Hon har haft liknande roller under karriären, men med lite olika ansvar och inriktningar genom åren. Under 2018 när GDPR var högaktuellt var hon exempelvis inhyrd som interim bolagsjurist på ett konsultbolag, där hon implementerade GDPR-rutiner i organisationen. Annars har hon en bred palett av kompetenser och har hanterat många olika kommersiella avtal och förhandlingar. Naomi startade sin interimskarriär för åtta år sedan och det har gått som tåget sedan dess. De senaste uppdragen har dels varit på ett fastighetsbolag, där hon arbetade med entreprenadrätt och hade en aktiv roll i avtalsförhandling med externa parter. Hon har också varit på ett energibolag, där hon granskade och reviderade avtal och höll internutbildningar för att informera om bestämmelser och riktlinjer som berörde bolaget, och branschen i stort.

Naomi är en erfaren jurist med uppdaterad kunskap inom affärsjuridik. Hon passar bolag i alla storlekar och har ingen särskild branschinriktning.

Interimskonsult: 9.690

Primära sektorer: myndighet, företagstjänster, konsultföretag, läkemedel, livsmedel, apotek, industri, entreprenad, IT, fastighet

Utbildningsnivå: juristexamen

Geografisk täckning: hela Sverige

Ersättning: 1.750 SEK/h

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.