Interim IT-chef

Interim IT-chef

Hans började som projektledare på systemsidan hos ett av världens största detaljhandelsföretag. Nästa steg i karriären tog han när han blev managementkonsult på ett världsledande företag som specialist inom logistik och system. De senaste åren har han varit global IT-chef för ett internationellt logistikföretag samt nordisk IT-chef hos ett detaljhandelsföretag med sammanlagt 70 underställda. Sedan fyra år tillbaka är Hans interimkonsult och är i avslutningsfasen på ett uppdrag där han agerar rådgivare till en CIO i frågor som gäller IT governance, strategi, sourcing, leverantörsstyrning och verksamhetsplanering.

Det är i rollen som interim IT-chef på ett stort eller mellanstort företag Hans kommer till sin fulla rätt. Gärna på företag verksamma i en bransch där logistik och distribution är en betydande del av verksamheten. Han motiveras av att driva förändringsarbete i såväl ledningsgrupp på koncernnivå som med ett omfattande personalansvar, gärna inkluderande flera nivåer av mellanchefer.

 

Interimskonsult: 1568

Sektor: detaljhandel, revision, managementkonsult, logistik

Utbildning: MBA 2004

Geografisk täckning: Alingsås, Borlänge, Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskoga, Karlskrona, Karlstad, Kristianstad, Landskrona, Lidköping, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Motala, Mölndal, Norrköping, Nyköping, Piteå, Sandviken, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Södertälje, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Varberg, Västerås, Växjö, Ängelholm, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund

Ersättning: 1500 sek/h

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.