Interim CIO

Interim CIO

Richard startade karriären i ledarroller, först som vd för ett litet IT-företag och senare som affärsutvecklingschef och IT-chef i organisationer i större storleksordning. Han började som interimskonsult för mer än tio år sedan och har haft ansenliga IT-roller i stora etablerade bolag. Många av uppdragen har inneburit transformationsprojekt, exempelvis har han outsourcat globala IT operations och förändrat IT-strategi i ett tillverkningsbolag samt implementerat ny IT-miljö i en tjänstekoncern. Richards karriär som interimschef passar hans förändringsbenägna och resultatinriktade arbetssätt och han söker nu nästa uppdrag som gärna får innefatta större integrationsprojekt och digital transformation.

Richard är konsultmässig och har gedigen erfarenhet av att utveckla framtidens IT-organisationer. Han passar större företag och koncerner som står inför omfattande IT-projekt.


Interimskonsult:
1529

Primära sektorer: hårdvara, bank & finans, myndighet, medicinteknik, försäkring, pension, konsultbolag, logistik, tillverkning

Utbildningsnivå: kandidatexamen

Geografisk täckning: hela Sverige

Ersättning: 1.390 SEK/h

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.