Interim VP Sales

Interim VP Sales

Emma är skolad inom marknadsföring men började arbeta med försäljning efter examen. Hon hade operativa säljroller i många år och rekryterades sedan som sälj- och marknadschef i ett bolag specialiserat inom mjukvaruutveckling. Emma fick en plats i ledningsgruppen, hade personalansvar och stort inflytande vad gäller affärsstrategi och affärsutveckling. Med sin kompetens och expertis bestämde sig Emma för två år sedan att påbörja en interimskarriär. Hennes första roll var som interim VP Sales på ett tjänstebolag i miljardklassen. Hon hade stora skor att fylla, men när uppdraget tog slut efter sex månader hade Emma bidragit till att etablera verksamheten i fler regioner och bland nya kundgrupper. Hon var även en uppskattad ledare och coach för sitt team av fem medarbetare.

Emmas kommersiella profil passar roller som försäljningschef, marknadschef och även VD i mindre bolag. Hon har branschvana från tech, IT, industri och tjänstebolag.

Interimskonsult: 15.914

Primära sektorer: företagstjänster, mjukvara, energi, försäkringsbranschen, konsultverksamhet, tech, fintech, IT, industri

Utbildningsnivå: masterexamen

Geografisk täckning: hela världen

Ersättning: 1.600 SEK/h

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.