Interim Head of Sales

Interim Head of Sales

Fabian är en erfaren konsult inom försäljning och affärsutveckling och har främst varit i bolag inom e-commerce och tech. Sedan han tog steget att bli interimskonsult har han hunnit med flera strategiska och operativa säljchefsuppdrag – främst i techbolag. Han har varit med och byggt upp säljteam och exekverat produkt- och tjänstlanseringar. Han har också haft mer strategiska roller som stöd till ledning vad gäller utveckling av digitala tjänster. I ett av de senaste uppdragen var Fabian interim Sales Manager på ett medelstort mjukvarubolag – han ansvarade för säljfunktionen, deras resultat och motivation. Han ansvarade även för affärsutveckling på mer strategisk nivå och identifierade samarbetspartners och underleverantörer som stimulerade till kommersiell aktivitet, automatiserade arbetsmoment och sammanställde viktig data. Fabian gjorde mycket för digitaliseringen och medarbetarnöjdheten under sina åtta månader hos uppdragsgivaren.

Fabian passar allt från små start-ups till koncerner. Han är van vid ledningsgruppsarbete och är en uppskattad ledare när det gäller att motivera team och utveckla funktioner.

Interimskonsult: 5.214

Primära sektorer: e-handel, tech, företagstjänster, mjukvara, IT, utbildning, media, fmcg, detaljhandel, fintech, financial services, spel

Utbildningsnivå: kandidatexamen

Geografisk täckning: hela världen

Ersättning: 1.750 SEK/h

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.