Interim Inköpschef

Interim Inköpschef

​Pernilla har en passion för mode vilket återspeglas i hennes karriär. Före sina akademiska studier arbetade hon som inköpsassistent på ett high-end modebolag i London. Hon avancerade inom företaget och blev försäljningschef för ett välkänt klädesmärke med ansvar för deras internationella expansion till Östeuropa. Framgången födde ny framgång och hon fick därefter förtroendet att leda lanseringen för ett annat internationellt designmärke som ville slå sig in i Östereuropa med fokus på Baltikum och Ryssland. Efter ett antal år med mycket resande flyttade hon tillbaka till Sverige för att jobba som inköpschef för kvinnosegmentet på en stor detaljhandelskedja. Hon blev inom kort befordrad med ansvar för hela inköpsavdelningen med butiker i norden, Ryssland, Baltikum, Indien och Kina. Nu har hon beslutat sig för att arbeta som interimchef och söker sitt första uppdrag.

Stora modebolag eller detaljhandelsbolag som har behov av en interimkonsult inom textilier kan överväga att anlita Pernilla. Hon gör sig bäst i en internationell företagsmiljö och arbetar gärna mot Östeuropa och Asien, men välkomnar utmaningen att jobba mot nya marknader.

 

Interimskonsult: 3042

Sektor: detaljhandel, mode, fmcg

Utbildning: kandidatexamen konst 1998, magisterexamen textil 2001

Geografisk täckning: Alingsås, Borlänge, Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskoga, Karlskrona, Karlstad, Kristianstad, Landskrona, Lidköping, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Motala, Mölndal, Norrköping, Nyköping, Piteå, Sandviken, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Södertälje, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Varberg, Västerås, Växjö, Ängelholm, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund

Ersättning: 1 090 SEK/h

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.