Interim Search rekryterar Lena Arrelöv

2020-02-06

I början av februari började Lena Arrelöv som Director och senior Rekryteringskonsult på Interim Search AB. Hon har över 15 års erfarenhet av entreprenörskap och affärsutveckling och kommer senast från positionen som ägare och vd för ett snabbväxande produktionsbolag där hon var tongivande i företagets framfart. Därtill har Lena erfarenhet som styrelsearbetare.


Varför Interim Search?

Jag träffade en tidigare kund på ett frukostmöte i höstas som sedan fyra år är medarbetare och nu partner på Interim Search. Hon strålade och trivdes verkligen med sin arbetssituation och bolagets utveckling. Det lät så pass kul, utvecklande och på många sätt likt mina erfarenheter att jag bad att få skicka mitt cv till ledningen. Och så blev det…

Jag kommer att ta väl vara på förtroendet, lyssna in, sortera och konkretisera behoven som kunden har


I rollen som rekryteringskonsult på Interim Search fungerar man både som relationsbyggare och problemlösare. Hur ser du på det?  

Som rekryteringskonsult i allmänhet och inom interim management i synnerhet är fokus att ta väl vara på förtroendet, lyssna in, sortera och konkretisera de viktigaste kraven och behoven som kunden har. Tydlighet och transparens är ofta ett lugnande arbetssätt för att i snabba processer säkerställa att alla är nöjda med samarbetet.


Vilka personliga egenskaper tror du kommer göra dig framgångsrik i rollen? 

Jag har en inneboende nyfikenhet som är användbar när man möter människor i pressade situationer och är satt att lösa en komplex uppgift. Att presentera den bästa matchningen för en kund i det läget handlar till stor del om att läsa mellan raderna och identifiera rätt förväntningar från början.

Målet är att det ska upplevas enkelt och tryggt att ta in en interimskonsult


Vi är precis i början av ett nytt år, hur ser resten av 2020 ut för dig?

Det är fullt fokus på att växa i min roll på Interim Search samtidigt som jag vill fundera kring omvärlden för att vara steget före och på så sätt överträffa våra kunders förväntningar. Mitt mål är att processen att ta in en interimskonsult ska upplevas enkelt och tryggt för alla parter.

 

Lena Arrelöv gick in i sin nya roll den 2 februari. Hon nås på lena.arrelov@interimsearch.com eller 073-626 00 86.