Interim VD ​

Interim VD ​

Gunnar gjorde karriär inom svensk tung industri innan han rekryterades över som VD för ett affärsområde i ett private equity-ägt industriföretag som är en global ledare i sin nisch inom HVAC. Rollen inkluderade personalansvar för 260 anställda och ett PnL-ansvar med en omsättning på 300 MSEK samt ansvar för det danska systerbolaget. Under denna period genomfördes ett större förvärv och företaget gick globalt igenom stora förändringar vilket satte extra stort prov på ledarskap och förmåga att fortsätta att bygga företag under turbulenta perioder.

Företag med tekniska lösningar, med egen produktion och som agerar på konkurrensintensiva marknader och som behöver en trygg ledare skulle kunna vara intresserade av Gunnar som interim resurs. Han har en mjuk och positiv framtoning utan att för den skull göra avkall på tydlighet och ambition. Det gör honom till en extra intressant interimkonsult för bolag med eftersatt personal.

 

Interimskonsult: 1861

Sektor: tillverkning, industri

Utbildning: chefsprogram 2006

Geografisk täckning: Alingsås, Borlänge, Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskoga, Karlskrona, Karlstad, Kristianstad, Landskrona, Lidköping, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Motala, Mölndal, Norrköping, Nyköping, Piteå, Sandviken, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Södertälje, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Varberg, Västerås, Växjö, Ängelholm, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund

Ersättning: 12 000 sek/ dag

Förfrågan på interimskonsult Se fler interimskonsulter

Behov av interimskonsult?

Testa oss - när det är bråttom och måste bli rätt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.