Stäng

Det ska kännas tryggt att anlita oss.

Kund?

Kandidat?

Kundjour

Är ditt företag i behov av en interimskonsult? Vi finns tillgängliga 24/7, 365 dagar per år.

Journummer: +46 (0)8-556 460 99

Email: konsulter@interimsearch.com

Intresserad av uppdrag?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller skicka oss en spontanansökan/uppdatera din tillgänglighet.

Ring oss på telefon: +46 (0)8-556 460 00

Prenumerera på nyhetsbrevet

Spontanansökan

För löpande nyheter, följ oss på LinkedIn

Headhunter Stockholm

Headhunter Stockholm

Interim Search är en specialiserad rekryteringsbyrå med fullt fokus på tillfälliga chef- och specialistroller. Vi anlitas då kundföretaget behöver tillsätta en affärskritisk position. Snabbt, effektivt och tryggt.

Interimskonsulter Tjänster

Headhunter Stockholm – Chefer och VD

Vårt koncept för er som är ute efter en headhunter i Stockholm är enkelt. Vi har valt att fokusera på att tillsätta chefer och specialister på tidsbegränsade uppdrag. Ett fokus som tillåter oss att leverera med både hastighet och precision.

HASTIGHET. Nätverket består av över 6000 associerade interimskonsulter, personer som på förhand personligen intervjuats och som det förs en kontinuerlig dialog med. Detta proaktiva arbete tillåter oss att agera med överlägsen hastighet när behovet av en interimschef uppstår. Läs mer om våra processer här.

PRECISION. För att säkerställa att tillsättningarna sker med exakthet mot kundens behov har Interim Search utvecklat ett fullskaligt verksamhetsledningssystem. Systemet fungerar som ett nav i verksamheten och säkerställer kontroll, trygghet och en jämn och hög leveransnivå. Läs mer om vår kvalitetssäkring här.

Välj en headhunter med fokus på hastighet och precision

För att inte fastna med en headhunter som riskerar att fördröja processen om de inte levererar rekommenderar vi följande: gå med en aktör och ge de exklusivitet, men under en mycket begränsad tid. En snabbfotad och etablerad headhunter bör kunna presentera relevanta kandidater inom några få arbetsdagar.

Vi på Interim Search är en headhunter inom chefsrekrytering som specialiserat oss på att tillsätta just chefer och seniora specialister på tidsbegränsade uppdrag. Redan från start har vi fokuserat på att snabbt få fram relevanta kandidater. Vårt löfte till marknaden är att vi inom 48 timmar kommer presentera ett kandidaturval, oavsett vilket kvalificerad roll och oavsett var i Sverige rollen är stationerad.

Välkommen att kontakta oss för en konfidentiell diskussion!

Journummer för kunder (24/7/365): 08-556 460 99
Växel: 08-556 460 00
info@interimsearch.com

headhunter stockholm headhunter stockholm chef

Besök oss

Östermalmstorg 1, 4 tr
114 42 Stockholm
Telefon: 08-556 460 00
Email: info@interimsearch.com


Kontaktformulär

Interim Search

Interim Search is a Swedish recruitment agency with one goal: to solve your temporary resource needs. We believe in specialization and therefore are focused on short to medium term needs of managers and specialists within Finance & Accounting, Human Resources and General Management.

We bring together a strong local presence with a highly developed network of Associated Consultants. This approach provides us with a comprehensive, up to date and unique network of Interim Managers and a quality assured recruitment process.

Our guiding principle for achieving mutual and long-term success is simple: Only when we have helped our clients achieve their goals, have we achieved ours. 
Please contact us for a confidential discussion.

Contact us: +46 (0)8-556 460 00
info@interimsearch.com