Stäng

Det ska kännas tryggt att anlita oss.

Kund?

Kandidat?

Kundjour

Är ditt företag i behov av en interimskonsult? Vi finns tillgängliga 24/7, 365 dagar per år.

Journummer: +46 (0)8-556 460 99

Email: konsulter@interimsearch.com

Intresserad av uppdrag?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller skicka oss en spontanansökan/uppdatera din tillgänglighet.

Ring oss på telefon: +46 (0)8-556 460 00

Prenumerera på nyhetsbrevet

Spontanansökan

För löpande nyheter, följ oss på LinkedIn

background image

Interimsuppdrag

Ibland uppstår behov hos våra kunder som inte tillåter att vi annonserar ut tjänsten. Skicka därför gärna in uppdaterade handlingar även om ni inte ser ett aktuellt uppdrag som motsvarar vad ni söker efter.

Spontanansökan

Senior Recruiter Interim Management – Göteborg

Göteborg | Interim Search
2019-05-15

Interim Search fortsätter sin tillväxtresa och expanderar nu till Göteborg där vi öppnar kontor i augusti. Vi söker en Göteborgsbaserad Rekryteringskonsult som kommer att förstärka det befintliga teamet och närvaron i regionen.


Om bolaget

Interim Search startades 2012 och har sedan dess hunnit utses till Gasellföretag av Dagens Industri och till Superföretag av Affärsvärlden. Vi är en specialiserad rekryteringsbyrå som tillsätter chefsroller på tidsbegränsade kontrakt. Idag är vi Nordens ledande rekryteringsföretag inom vår nisch.

Stockholmskontoret består av 14 medarbetare som har hela Sverige som marknad. Under sommaren 2019 expanderar verksamheten när vi öppnar kontor i Göteborg och vi söker rätt person att vara med och starta upp verksamheten och rekryteringsprocesserna där på plats. Interim Search har idag över 20 befintliga kunder i Göteborg.


Om rollen som Senior Recruiter (Manager)

I rollen som Manager arbetar du som senior rekryteringskonsult med självständigt ansvar för egna tillsättningar av interimschefer och kvalificerade specialister. Förväntansbilden från våra kunder är höga då de i regel behöver fylla en affärskritisk roll omgående och ställer stora krav på process, leverans och uppföljning.

Vi har ett utbrett kontaktnät som sträcker sig över hela Sverige och du har huvudsakligt ansvar i att bygga kundportfölj i Göteborg och driva rekryteringsprocesser med Göteborg som tillsättningsort. Rollen erbjuder flexibilitet, stor omväxling och innefattar bland annat:

  • Nära kundkontakt med ledningsgrupp i organisationer som genomgår förändring.
  • Utvärdering och vägledning av kvalificerade kandidater.
  • Ansvar för att bygga och förvalta din egen kundportfölj.
  • Projektleda rekryteringsprocesserna, driva avtal och arbeta med kund- och kandidatvård.
  • Initiera och bibehålla relationer på kund- och kandidatsidan.

 

Vid din sida kommer du ha hjälp av engagerade medarbetare, egenutvecklade verktyg anpassade för interima tillsättningar och en marknadsledande metodik för att leverera snabbt och med precision.


Din bakgrund

Du vill äga din egen tid och förstår vikten av att arbeta självständigt. En förutsättning för att trivas hos oss är att du själv tar stort ansvar för den egna leveransen, drivs av att förstå kundens behov, kandidatens kompetens och aktivt driver processen från start till mål. Vi förväntar oss att du kommer att arbeta med stor ambition, engagemang och målmedvetenhet mot våra gemensamma målsättningar att vara Sveriges tryggaste interimsleverantör och alltid överträffa kundens förväntningar.

Vi tror att du i närtid kommer från en roll där du på egen hand drivit försäljning med kort säljcykel och är van att arbeta mot kvalificerade motparter. Erfarenhet av snabbrörlig rekrytering är meriterande.


Vad vi erbjuder

Du kommer att ges alla förutsättningar för att lyckas i din roll där endast din ambition och förmåga sätter gränserna för framgång. Utöver våra egenutvecklade verktyg, en utarbetad och förfinad metodik och ett nätverk av 6000 utvärderade interimskonsulter erbjuder vi en attraktiv kompensation, unik frihet och en företagskultur som präglas av arbetsglädje, ambition, kvalitet och samarbete.

Är du intresserad? Skicka din ansökan idag! Ansvarig för rekryteringen är AnnaCarin Stolpe.

TILLSATT

Hämtade uppgifter kommer döljas med *. De korrekta uppgifterna kommer skickas in.

Beskriv dig själv och vad som gör dig lämplig för detta uppdrag.

Fler aktuella uppdrag

no-image

Interim Compensation & Benefits Manager (job-ID: 1562)

2020-06-22

Företag: Confidential

Ort: Stockholm

Start: As soon as possible

Ansök senast: Immediately

no-image

Interim HR-projektledare deltid (jobb-ID: 1569)

2020-06-30

Företag: Konfidentiellt

Ort: Stockholm

Start: Snarast

Ansök senast: Omgående

no-image

Interim HR Business Partner (jobb-ID: 1571)

2020-07-02

Företag: Konfidentiellt

Ort: Malmö

Start: Snarast

Ansök senast: Omgående

Formulär
Spontanansökan

Interim Search

Interim Search is a Swedish recruitment agency with one goal: to solve your temporary resource needs. We believe in specialization and therefore are focused on short to medium term needs of managers and specialists within Finance & Accounting, Human Resources and General Management.

We bring together a strong local presence with a highly developed network of Associated Consultants. This approach provides us with a comprehensive, up to date and unique network of Interim Managers and a quality assured recruitment process.

Our guiding principle for achieving mutual and long-term success is simple: Only when we have helped our clients achieve their goals, have we achieved ours. 
Please contact us for a confidential discussion.

Contact us: +46 (0)8-556 460 00
info@interimsearch.com