Stäng

Det ska kännas tryggt att anlita oss.

Kund?

Kandidat?

Kundjour

Är ditt företag i behov av en interimskonsult? Vi finns tillgängliga 24/7, 365 dagar per år.

Journummer: +46 (0)8-556 460 99

Email: konsulter@interimsearch.com

Intresserad av uppdrag?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller skicka oss en spontanansökan/uppdatera din tillgänglighet.

Ring oss på telefon: +46 (0)8-556 460 00

Prenumerera på nyhetsbrevet

Spontanansökan

För löpande nyheter, följ oss på LinkedIn

background image

Interimsuppdrag

Ibland uppstår behov hos våra kunder som inte tillåter att vi annonserar ut tjänsten. Skicka därför gärna in uppdaterade handlingar även om ni inte ser ett aktuellt uppdrag som motsvarar vad ni söker efter.

Spontanansökan

Director Interim Management

Stockholm | Interim Search
2019-05-16

Interim Search fortsätter att växa och söker en ny kollega till teamet. Interim Search startades 2012 och är idag Nordens ledande rekryteringsbyrå inom Interim Management – att tillsätta chefsroller på tidsbegränsade kontrakt. Vi jobbar med hela Sverige som marknad och omsätter idag 134 MSEK med fortsatt stark tillväxt. Idag är vi 14 medarbetare som sitter i lokaler på Östermalmstorg.


Om rollen

Som Director har du ansvar för att bygga och förvalta din egen kundportfölj. Du kommer att projektleda rekryteringsprocesserna, driva avtal och arbeta med kundvård mot ägare, styrelse och ledning. Vid din sida kommer du ha hjälp av engagerade medarbetare, skräddarsydda verktyg anpassade för interima tillsättningar och en marknadsledande metodik för att leverera snabbt och med precision.

Rollen innehåller:

  • Agera rådgivare och bollplank till beställande kunder – oftast ledningsgrupp i organisationer som genomgår stor förändring.
  • Utvärdering och rådgivning av kvalificerade och seniora kandidater.
  • Ansvar för att bygga och förvalta din egen kundportfölj.
  • Projektleda rekryteringsprocesserna, driva avtal och arbeta med kund- och kandidatvård.
  • Initiera och bibehålla relationer på kund- och kandidatsidan.


Din bakgrund

Vi tror på att anställa personer som är ambitiösa, engagerade och målmedvetna. Du trivs med att organisera din egen tid och förstår vikten av att arbeta metodiskt, självständigt och med envishet för att överträffa kundens förväntan. En förutsättning för att trivas hos oss är att själv ta stort ansvar för den egna leveransen, drivas av att förstå kunders behov, kandidaters kompetens och aktivt driva processen från start till mål.

Vi tror att du i närtid kommer från en linjeroll som VD, HR-chef, Försäljningschef eller CFO, alternativt med en bakgrund som Managementkonsult med kundansvar. Du är van att arbeta kommersiellt med kvalificerade motparter.


Vad vi erbjuder

Vi är ett snabbväxande företag som tack vare intensivt arbete etablerat oss som Nordens ledande rekryteringsbyrå inom vår nisch. Vi ser fram emot att ytterligare stärka upp vårt befintliga team och behöver attrahera marknadens främsta medarbetare för att uppnå våra ambitiösa affärsmål. I gengäld har vi mycket att erbjuda! Du kommer att ges alla förutsättningar för att lyckas i din roll där endast din ambition och förmåga sätter gränserna för framgång. Utöver de egenutvecklade verktygen, utarbetad och förfinad metodik, nätverket av 6000 utvärderade konsulter, uppdrag, utbildning och engagerade medarbetare så erbjuder vi en attraktiv kompensation, stor frihet och en positiv företagskultur som präglas av arbetsglädje, ambition, kvalité och samarbete.

Är du intresserad? Skicka din ansökan idag! Ansvarig för rekryteringen är Wictor Bonde.

 

TILLSATT

Hämtade uppgifter kommer döljas med *. De korrekta uppgifterna kommer skickas in.

Beskriv dig själv och vad som gör dig lämplig för detta uppdrag.
Formulär
Spontanansökan

Interim Search

Interim Search is a Swedish recruitment agency with one goal: to solve your temporary resource needs. We believe in specialization and therefore are focused on short to medium term needs of managers and specialists within Finance & Accounting, Human Resources and General Management.

We bring together a strong local presence with a highly developed network of Associated Consultants. This approach provides us with a comprehensive, up to date and unique network of Interim Managers and a quality assured recruitment process.

Our guiding principle for achieving mutual and long-term success is simple: Only when we have helped our clients achieve their goals, have we achieved ours. 
Please contact us for a confidential discussion.

Contact us: +46 (0)8-556 460 00
info@interimsearch.com