background image

Interimsuppdrag

Ibland uppstår behov hos våra kunder som inte tillåter att vi annonserar ut tjänsten. Skicka därför gärna in uppdaterade handlingar även om ni inte ser ett aktuellt uppdrag som motsvarar vad ni söker efter.

Spontanansökan

Director Interim Management

Malmö | Interim Search AB | Jobb ID: 4004
2024-03-12

Interim Search grundades av två entreprenörer 2012 och är idag överlägset störst i Sverige inom Interim Management. Vi har tillsammans byggt ett bolag där vi själva vill arbeta. Det återspeglas både i allt från företagskulturen, självledarskapet, och incitamentsmodellen.

I rollen som Director är din primära arbetsuppgift att hjälpa ledningsgrupper med deras kanske mest angelägna och brådskande problem.

Är du redo för en ny karriär? Vi söker nya medarbetare till våra regioner Stockholm, Gävle och Malmö.


Rollen innefattar:

  • Daglig kontakt med VD, CFO, CHRO och andra beslutsfattare, primärt i medelstora och stora företag.
  • Agera rådgivare och bollplank till kunder som genomgår omfattande förändring.
  • Utvärdering och rådgivning av kvalificerade och seniora kandidater.
  • Arbeta i team och projektleda rekryteringsprocesser driva avtal och arbeta med kund- och kandidatrelationer.


Din bakgrund

  • Vad du gjort tidigare är intressant, men ännu viktigare för oss är ditt driv, din vilja och motivation att vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Vi tror på att anställa personer som är ambitiösa, engagerade och målmedvetna. Du trivs med att organisera din egen tid och förstår vikten av att arbeta metodiskt, självständigt och med envishet.
  • En förutsättning för att trivas hos oss är att själv ta stort ansvar för den egna leveransen, du är orädd att ta nya kontakter med människor,  du drivs av att förstå kundens behov, kandidaters kompetens och har förmåga att aktivt driva processen från start till mål.
  • Vi ser att du är en person med stor vana av att arbeta kommersiellt mot kvalificerade motparter. Det är önskvärt om du kommer från en roll där du självständigt drivit avtal och kvalificerad försäljning med korta ledtider – gärna inom rekryteringsbranschen.


Vad vi erbjuder

Vi är Sveriges snabbast växande rekryteringsbolag som tack vare intensivt arbete etablerat oss som Sveriges ledande rekryteringsbyrå inom Interim Management. Vi ser fram emot att ytterligare stärka upp vårt befintliga team och behöver attrahera marknadens främsta medarbetare för att uppnå våra ambitiösa affärsmål. I gengäld har vi mycket att erbjuda! Du kommer att ges alla förutsättningar för att lyckas i din roll där endast din ambition och förmåga sätter gränserna för framgång. Utöver de egenutvecklade verktygen, utarbetad och förfinad metodik, nätverket av konsulter, researchhjälp och engagerade medarbetare så erbjuder vi en attraktiv kompensation, stor frihet och en positiv företagskultur som präglas av arbetsglädje, ambition, kvalitet och samarbete.

Är du intresserad? Skicka din ansökan idag!

Ansök
Tipsa oss om kandidat
Skicka annonsen vidare

Fler aktuella uppdrag

no-image
2024-03-06

Företag: Interim Search AB

Ort: Gävle

Start: Snarast

Ansök senast: Omgående

no-image
2024-03-12

Företag: Konfidentiellt

Ort: Stockholm

Start: April

Ansök senast: Snarast

no-image
2024-03-15

Företag: Konfidentiellt

Ort: Stockholm, Göteborg eller Norrland

Start: Omgående

Ansök senast: Snarast

no-image
2024-03-19

Företag: Interim Search AB

Ort: Stockholm, Gävle, Göteborg, Malmö

Start: Snarast

Ansök senast: Omgående

no-image
2024-04-11

Företag: Konfidentiellt

Ort: Luleå

Start: Omgående

Ansök senast: 16 april

no-image
2024-04-16

Företag: Konfidentiell

Ort: Hallands län

Start: Snarast

Ansök senast: Snarast