Stäng

Det ska kännas tryggt att anlita oss.

Kund?

Kandidat?

Kundjour

Är ditt företag i behov av en interimskonsult? Vi finns tillgängliga 24/7, 365 dagar per år.

Journummer: +46 (0)8-556 460 99

Email: konsulter@interimsearch.com

Intresserad av uppdrag?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller skicka oss en spontanansökan/uppdatera din tillgänglighet.

Ring oss på telefon: +46 (0)8-556 460 00

Prenumerera på nyhetsbrevet

Spontanansökan

För löpande nyheter, följ oss på LinkedIn

Hyr chef till företaget i Stockholm

Hyr chef till företaget i Stockholm

Du som är ute efter att hyra chef i Stockholm har kommit helt rätt. Vi på Interim Search hyr ut chefer och ledare i hela Stockholmsområdet och kan snabbt ordna fram rätt person med rätt kompetens.

Interimskonsulter Tjänster

Hyra chef i Stockholm

Du som är ute efter att hyra chef i Stockholm har kommit helt rätt. Vi på Interim Search hyr ut chefer och ledare i hela Stockholmsområdet och kan snabbt ordna fram precis rätt person med rätt kompetens till ert företag.

Vi har 48 timmars leveransgaranti vilket innebär att en lösning aldrig är långt borta när du snabbt behöver hyra en chef, även om det är med kort varsel.

Tack vare vårt stora nätverk av duktiga konsulter kan vi snabbt hitta en lämplig kandidat utifrån dina behov och önskemål. Vårt breda kontaktnät gör också att vi kan matcha en konsult med dina önskemål med hög precision.

Vi har lång erfarenhet av chefsuthyrning

Vi är experter på interimslösningar och vår främsta styrka är att alltid kunna agera fram snabba lösningar. Vi vet att det är bråttom när en person på en vital plats saknas och att det då inte finns hur mycket tid som helst att vänta.

På Interim Search arbetar vi därefter och kan alltid presentera en lämplig chef för er att hyra med kort varsel. Våra lösningar är flexibla och ni hyr givetvis en konsult för så lång tid ni behöver, oavsett hur lång eller kort period det rör sig om.

Med gedigen erfarenhet av rekrytering och våra år i branschen har vi lärt oss vad kunderna behöver. Det gör att vi alltid har goda möjligheter att presentera en kandidat med precis rätt profil sett till kompetens, kunskap och erfarenhet.

Kontakta oss när du behöver hyra en chef i Stockholm

Tveka inte på att höra av dig till oss på Interim Search om du är intresserad av att hyra en chef i Stockholm via oss, så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig .

Ring oss eller fyll i kontaktformuläret här på webben. Välkommen till Interim Search.

 

Hyra chef Stockholm Hyra chef Stockholm

Besök oss

Östermalmstorg 1, 4 tr
114 42 Stockholm
Telefon: 08-556 460 00
Email: info@interimsearch.com


Kontaktformulär

Formulär
Spontanansökan

Interim Search

Interim Search is a Swedish recruitment agency with one goal: to solve your temporary resource needs. We believe in specialization and therefore are focused on short to medium term needs of managers and specialists within Finance & Accounting, Human Resources and General Management.

We bring together a strong local presence with a highly developed network of Associated Consultants. This approach provides us with a comprehensive, up to date and unique network of Interim Managers and a quality assured recruitment process.

Our guiding principle for achieving mutual and long-term success is simple: Only when we have helped our clients achieve their goals, have we achieved ours. 
Please contact us for a confidential discussion.

Contact us: +46 (0)8-556 460 00
info@interimsearch.com